Centrum Sportowo-Rehabilitacyjne WUM w Warszawie projektu pracowni Kontrapunkt V-Projekt

Centrum Sportowo-Rehabilitacyjne WUM w obiektywie Piotra Krajewskiego. Kompleks edukacyjno-sportowy Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego zrealizowany został na podstawie projektu krakowskiej pracowni Kontrapunkt V-Projekt.


Centrum Sportowo-Rehabilitacyjne Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego
Architektura:
KVP Group | Kontrapunkt V-Projekt
Współpraca: AI Architects
Lokalizacja: Księcia Trojdena 2C, Warszawa
Inwestor:
Warszawski Uniwersytet Medyczny
Realizacja: 2015

Zdjęcia: Piotr Krajewski – Fotografia Architektury i Wnętrz

 

Centrum Sportowo-Rehabilitacyjne WUM w Warszawie. Projekt: Kontrapunkt V-Projekt. Zdjęcia: Piotr Krajewski

Centrum Sportowo-Rehabilitacyjne WUM w Warszawie. Projekt: Kontrapunkt V-Projekt. Zdjęcia: Piotr Krajewski

Centrum Sportowo-Rehabilitacyjne WUM w Warszawie. Projekt: Kontrapunkt V-Projekt. Zdjęcia: Piotr Krajewski




Centrum Sportowo-Rehabilitacyjne WUM w Warszawie. Projekt: Kontrapunkt V-Projekt. Zdjęcia: Piotr Krajewski

Centrum Sportowo-Rehabilitacyjne WUM w Warszawie. Projekt: Kontrapunkt V-Projekt. Zdjęcia: Piotr Krajewski

Centrum Sportowo-Rehabilitacyjne WUM w Warszawie. Projekt: Kontrapunkt V-Projekt. Zdjęcia: Piotr Krajewski

Centrum Sportowo-Rehabilitacyjne WUM w Warszawie. Projekt: Kontrapunkt V-Projekt. Zdjęcia: Piotr Krajewski

Centrum Sportowo-Rehabilitacyjne WUM w Warszawie. Projekt: Kontrapunkt V-Projekt. Zdjęcia: Piotr Krajewski

Centrum Sportowo-Rehabilitacyjne WUM w Warszawie. Projekt: Kontrapunkt V-Projekt. Zdjęcia: Piotr Krajewski

Centrum Sportowo-Rehabilitacyjne WUM w Warszawie. Projekt: Kontrapunkt V-Projekt. Zdjęcia: Piotr Krajewski

 

Dodaj komentarz

Na portalu Archinea prezentujemy projekty nowoczesnych domów, inspirujące wnętrz oraz najciekawsze projetkty polskich architektów.
Więcej w Edukacyjne, Fotorelacje, Realizacje
"Jan Paweł II. Źródła" - Ekspozycja w minimalistycznym pawilonie. Projekt: Mirosław Nizio | Nizio Design International
„Jan Paweł II. Źródła” – Minimalistyczny pawilon, symboliczna instalacja oraz multimedialna ekspozycja

Zamknij