Miejsce wypoczynku na powietrzu dla rodziny – Studio Organic

Projekt: Pracownia projektowa STUDIO.O. organic design
Lokalizacja:
Warszawa
Powierzchnia:
40m kw

Miejsce wypoczynku na powietrzu dla rodziny. Projekt: Studio Organic

Miejsce wypoczynku na powietrzu dla rodziny. Projekt: Studio Organic

Miejsce wypoczynku na świeżym powietrzu

Miejsce wypoczynku na powietrzu dla całej rodziny – 40m2 zaprojektowane w taki sposób, żeby każdy z czteroosobowej rodziny znalazł tam miejsce dla siebie.

Elementy drewniane wykonane są z modrzewia syberyjskiego, który dzięki jasnemu odcieniowi optycznie powiększa przestrzeń tarasu. Rząd ławeczek podświetlonych jasnym światłem LED zawiera ukryte w siedziskach skrzynie do schowania np. poduszek.

Jako zadaszenie służy płótno żaglowe rozpięte na ręcznie składanej i rozkładanej (na życzenie właścicieli – zapalonych żeglarzy) konstrukcji ze stali nierdzewnej.

Miejsce wypoczynku na powietrzu dla rodziny. Projekt: Studio Organic

Miejsce wypoczynku na powietrzu dla rodziny. Projekt: Studio Organic

Miejsce wypoczynku na powietrzu dla rodziny. Projekt: Studio Organic

Dodaj komentarz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Zobacz również:



Na portalu Archinea prezentujemy projekty nowoczesnych domów, inspirujące wnętrza oraz najciekawsze projetkty polskich architektów.